Comments Timeline

  • 2010-06-16  P_1_2_3_01
    Comment by cheese nucleus

    hello!

     

    i downloaded the P_1_2_3 _01 code examples, but i just can't run them. whenever i click "run" processing gives the error message "Duplicate P_1_2_3_01.savePDF" and "boolean savePDF = false" is highlighted in the code window. any help would be very much appreciated, beacause i`m a complete processing noob.

     

    cheese nucleus

  • 2010-03-27  M_3_4_03_TOOL
    Comment by Benedikt Groß

    mesh distortion video by tiedemann marc based on our M_3_4_03_TOOL. nice!

    http://www.vimeo.com/10346734

  • 2010-03-23  M_3_4_03_TOOL
    Comment by Hartmut Bohnacker

    Funktionieren denn die anderen Codebeispiele, deren Name auf _TOOL endet, einwandfrei? Wenn nicht, dann ist einfach die Library ConrolP5 nicht oder falsch installiert. Dann müsstest Du die Library runterladen (auf unserer Codes-Seite unten ist der Link) und installieren. Dort gibt es auch einen Link auf eine gute Erklärung, wie das geht. Der Sketch selbst muss übrigens nicht in dem libraries-Ordner liegen.

  • 2010-03-22  M_3_4_03_TOOL
    Comment by ControlP5
    Hallo! Ich bekomme auf jedem Rechner, auf dem ich m3403tool probiert habe die Fehlermeldung: "The package "ControlP5" does not exist. You might be missing a library". Woran kann das liegen? Andere Codebeispiele funktionieren einwandfrei, der Dateipfad für den Code ist: C:\Users\***\Documents\Processing\libraries\generativedesign\02_M\M_3_4_03_TOOL Woran kann es liegen? Ich habe Processing 1.09 installiert. Danke für Hilfe!
  • 2010-03-18  M_4_3_01_TOOL
    Comment by Hartmut Bohnacker

    Yes, there is a problem with Processing 1.1 and non-ascii chars in comments (like the 'ß' in 'Benedikt Groß'. Removing those chars solves the problem. Or using Processing 1.0.9. Or downloading the codes package again (I already removed those chars in the new version).

     

    I already posted that bug to the Processing developers and it seems that this bug will be fixed in the next release.

  • 2010-03-17  M_4_3_01_TOOL
    Comment by chris

    yep its working with 1.09. thx

  • 2010-03-17  M_4_3_01_TOOL
    Comment by Markus Klink

    It seems that processing 1.1 is broken. Try to remove the comment section on top of the sketch and run again. This is what made my sketches run again. I reverted to processing 1.0.9 and there everything works fine.

     

    Markus

  • 2010-03-17  M_4_3_01_TOOL
    Comment by chris

     

    hey i got the same error but i did check the box and increased the memory to 2gb.

     

    but still the error in all scetches.

     

    1.  

     

    it seems to me that something else must be wrong. i have version 1.1 and the libs should be installed correctly.

     

     

    at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) at processing.app.Editor$DefaultRunHandler.run(Unknown Source) at processing.app.Sketch.build(Unknown Source) at processing.app.Sketch.build(Unknown Source) at processing.app.Sketch.preprocess(Unknown Source) at processing.app.Sketch.preprocess(Unknown Source) at processing.app.preproc.PdePreprocessor.write(Unknown Source) at processing.app.preproc.PdeRecognizer.pdeProgram(Unknown Source) at antlr.LLkParser.LA(LLkParser.java:52) at antlr.TokenBuffer.LA(TokenBuffer.java:80) at antlr.TokenBuffer.fill(TokenBuffer.java:69) at antlr.TokenStreamCopyingHiddenTokenFilter.nextToken(Unknown Source) at antlr.TokenStreamCopyingHiddenTokenFilter.consumeFirst(Unknown Source) at antlr.TokenStreamHiddenTokenFilter.consume(TokenStreamHiddenTokenFilter.java:38) at processing.app.preproc.PdeLexer.nextToken(Unknown Source) at processing.app.preproc.PdeLexer.mML_COMMENT(Unknown Source) at antlr.CharScanner.match(CharScanner.java:205) at antlr.CharScanner.consume(CharScanner.java:82) at antlr.CharScanner.append(CharScanner.java:64) at antlr.ANTLRStringBuffer.append(ANTLRStringBuffer.java:36)Exception in thread "Thread-6" java.lang.OutOfMemoryError: Java heap space

     

     

     

    btw why is the pasted text in the comments upside down?

     

     

     

  • 2010-03-10  M_2_6_01_TOOL_TABLET
    Comment by Hartmut Bohnacker

    Hi, probably you missed to install the generative design library. You'll find that at the bottom of our codes page. And there is also a link to a tutorial, how to install such a library. Or maybe it is a problem with the tablet your using?

  • 2010-03-09  M_2_6_01_TOOL_TABLET
    Comment by arkzai

    i can't seem to get it working.

    I'm kinda a noobie. what the steps i need to do to make it work?

    thanks